Stubbfräsning Stockholm

Våra erfarna och certifierade arborister erbjuder professionell stubbfräsning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Detta är en tjänst som ofta kombineras med trädfällning och bortforsling, men som även går att bokas som en enskild tjänst. I kombination med trädfällning i Stockholm och bortforsling kan vi erbjuda ett specialpris för hela paketet.

Det finns många anledningar till varför stubbfräsning i Stockholm är en bra idé. Inte bara kan det drastiskt förbättra helhetsintrycket av din trädgård till en låg kostnad, stubbar är också en vanlig samlingsplats för parasiter, insekter och annat som kan skada resten av din trädgård. Om du har små barn som leker i trädgården kan stubbarna också utföra en skaderisk.

För att ta bort en stubbe använder vi vår effektiva och smidiga stubbfräs som förvandla hela stubben och rotsystemet till flis. Våra priser är förmånliga och du som anlitar oss som privatperson kan använda RUT-avdraget och spara hela 50% på den totala arbetskostnaden. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!