Trädfällning Stockholm

Våra CPT-certifierade arborister i Stockholm erbjuder trygg och professionell trädfällning av högsta kvalitet till förmånliga priser. För varje träd har vi en lösning och vi anpassar våra metoder efter trädet som ska fällas. Vi har alla tillåtelser som krävs för säker trädfällning och vi är självklart försäkrade. På så sätt kan du som kund känna dig extra trygg när du väljer oss. 

Det finns många olika anledningar till varför träd ibland kan behöva tas ned. Det kan t.ex vara på grund av att trädet drabbats av en sjukdom eller är döende, att det på något sätt stör grannen eller utgör en säkerhetsrisk om det skulle falla. Anledningarna är många till varför trädfällning i Stockholm i särskilda fall är nödvändig och då är det alltid bäst att anlita en certifierad arborist som kan hjälpa dig på ett säkert och tryggt sätt. Många av våra kunder väljer att kombinera trädfällning med stubbfräsning i Stockholm och bortforsling. 

Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av träd och tack vare vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi fälla de allra svåraste träden på ett säkert sätt. För varje fällning anpassar vi vår trädfällningsteknik efter trädet som ska tas ned. I vissa fall fäller vi träd direkt från marken, men i vissa fall är avancerad trädfällning det bästa alternativet, dvs att arboristen klättrar upp i trädet och fäller det i olika sektioner.  

Om det finns mycket plats bredvid trädet så fäller vi det alltid direkt från marken eftersom detta är den allra smidigaste och mest effektiva metoden. Däremot,  när omständigheterna är mer komplicerade och det inte finns mycket fri yta runt trädet så fäller vi det istället genom avancerad trädfällning. I Stockholm är detta vanligt eftersom vi ofta utför trädfällning i tätbebyggda områden. 

När du anlitar oss kan du räkna med bra priser och en service av högsta kvalitet. Du som privatperson kan dessutom använda RUT-avdraget och spara hela 50% på den totala arbetskostnaden, vilket vi hjälper dig med. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!